haki-cako-1024x780-1-1024x780
Pak ditë pas lëvizjeve në Policinë e Tiranës, të tjera lëvizje kanë ndodhur në Policinë e Shtetit.

Mësohet se Alban Trimi largohet nga pozicioni Shef Antidroge dhe emërohet Shef Krimesh në drejtorinë e policisë në Kukës.

Në vend të tij te narkotikët emërohet Alban Hoxha.

Ardit Elmazi emërohet Shef i Analizë-Koordinimit, ndërsa Gilber Hoxha merr detyrën e Shefit të Sektorit të Vrasjeve.