42443
Si duket Genta ismajli & Morena Taraku nuk janë të vetmet këngëtare që dijnë ta gatuajnë mirë flinë, kjo pasi atyre po iu shtohet edhe një konkurente tjetër, e ajo është këngëtarja kosovare Leonora Jakupi.
Leonora së fundmi ka publikuar në rrjetin e saj social në Instagram një fotografi ku shihet duke gatuar flinë, një ushqim tradicional kosovar ky i cili pëlqehet në të gjitha trevat.

Megjithatë, përkundër faktit se Leonora është në veshje ditore dhe duke relaizuar një specialitet që rrallë mund të shohim një këngëtare, ajo duket prap shumë seksi.

Siç duket Leonora iu ka treguar fansave se ajo di të jetë edhe një shtëpiake shumë e mirë.