ledri_650x358_365203857

Hiti “Shumë pis” nga Era Istrefi dhe Ledri Vula ka qenë një prej këngëve më të dëgjuara dhe vazhdon të dëgjohet ende.

Pas dy vitesh, dy këngëtarët kanë bashkëpunuar sërish. Kësaj radhe për projektin e ri të reperit me titull “U harrum”, publikuar ditën e sotme. Edhe pse Ledri shfaqet solo, në pak sekonda të këngës dëgjohet edhe zëri i Erës.