Ledri

Këngëtarja Dafina Zeqiri në rrjetin social Instagram mbrëmë ka postuar disa fotografi, ku fillimisht ajo është në njërën nga to me Rebeka Rexhepin, dhe në mbishkrim thuhet, “A pe lojm me dal nfotto me neve? A jo? @rebekarexhepii #duffteam “.

Pastaj pas disa çasteve, Dafina ka postuar edhe një tjetër fotografi ku bashkangjitet reperi i njohur Ledri, kjo fotografi mban mbishkrimin “Ok ok…. Bon @ledrivula”, transmeton Indeksonline

Më pas ka reaguar edhe Lendri nga i njëjti vend, duke postuar në Instagram po ashtu një foto me Rebekën, nga pas shihen gishtat e Dafinës, ndërsa Ledri ka shkruar ”@rebekarexhepii agequopek .. ajo permas aty tu i ardh inati tu e prish foton me gishta”.