1
Dy shqiptarë janë vrarë në Itali. Ngjarja ndodhi në Canegrate në rrugën Ancona. Viktimat janë vëllezërit Agron dhe Alban Lleshaj, 27 dhe 24 vjeç. Sipas policisë, ngjarja ka ndodhur në orën 23.00. Ndaj dy viktimave është qëlluar me breshëri. Trupat e tyre u gjetën në një makinë. Dyshohet se krimi ka ndodhur për konflikte për trafikun e drogës.
2

3
4
5