RAMA DHE BASHA NE PRESIDENCE - /r/n/r/nRAMA AND BASHA MEETS AT NISHANI OFFICE -

Edi Rama dhe Lulzim Basha do të zhvillojnë një takim të dytë ditën e sotme në ora 19:00 në Presidencë.

Njoftimi është shpërndarë nga zyra e shtypit të Presidencës. Në njoftim thuhet se ky takim do të zhvillohet me ftesë të Presidentit të Republikës, Bujar Nishani.