enkeleda-shehu-655x356

Kuvendi do të votojë sot për shkarkimin e drejtores së AMF-së, Enkeleda Shehi.

Projektvendimi  për shkarkimin e anëtarit të Bordit dhe Drejtorit Ekzekutiv të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka ardhur pas miratimit nga Komisioni i Ekonomisë vetëm me votat e socialistëve, pasi deputetët e LSI-së votuan kundër.

Dy deputet e LSI, Gjovalin Kadeli dhe Gledion Rehovica votuan kundër sepse sipas tyre, nuk ka material mjaftueshëm për të marrë vendimin e shkarkimit.

Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare  i propozoi Kuvendit shkarkimin e drejtoreshës së AMF-së, zonjës  Shehi.

Në relacion bordi rendiste edhe një sërë provash ku pretendohet se  Shehi ka shkelur ligjn në vendimmarrjet e saj dhe emërimet në Departamente.