ELva

Këngëtarja Elnava Gjata, gjatë postimit të një statusi në rrjetin e saj social në facebook na ka bërë paksa të dyshojmë mbi jetën e saj private.

“T’me doje ti dhe pak më shumë..” kishte shkruar Elvana. Por çfarë donte të thonte me atë. Mos vallë dikush nuk i ka ofruar dashur aq sa duhet.

Përndryshe, këto fjalë janë vargjet e këngës “Pak nga Pak”. Pritet që shumë shpejt këngëtargja gjatë fundviti të lansojë edhe një tjetër projekt muzikore.