Dhurata

Dhurata Dora në fillim të karrierës dukej “cool”, ndërkaq tash po shfaqet shumë më ndryshe. Në performancat e fundit, stili i këngëtares është dukshëm më elegant dhe pak jashtë moshës e rrymës së saj të muzikës.

Këngëtarja e “Roll” ka filluar të duket më si “nuse”. Pse? Kush po i thotë Dhuratës të duket e tillë?

Këngëtarja ka ndryshuar tashmë edhe ngjyrën dhe stilin e flokëve. Ajo më nuk ngjan fortë me Dhurata Dorën e muzikës moderne.