Genta

ëngëtarja Getna Ismajli ka postuar një fotografi në rrjetin social Facebook. Ajo duket se ka pëlqyer të zbavitet me një qenë endacak dhe këto fotografi i ka postuar në rrjetin social.

Ajo fillimisht shihet duke treguar se e ka një qenë tek këmba e saj, më pas ai kap këmbën e Gentës me këmbët e tij, e tek fotografia e tretë, Genta prishë fytyrën ndërsa qeni i kafshon këmbën. Genta ka reaguar duke larguar këmbën e saj, por duket se qenit endacak po i pëlqen shoqëria e Gentës dhe nuk largohet nga ajo.

Genta, ruaje këmbën se të duhet për të kërcyer tek Kënga Magjike.