kloee

Khloe Kardashian ka një zakon që të shfaqë vend e pa vend të pasmet e saj, kështu që pse të mos i përdorte edhe për të fituar edhe para.

Ajo postoi një foto në Instagram ku të pasmet e saj shfaqeshin më të mëdha se kurrë. Si? Shfrytëzoi trukun që përdorin shumica e vajzave sot që duan të shfaqen me asete të mëdha, mori një pozicion “të posaçëm” që t’i shndërronte ato në fokusin e fotos. Një këmbë në shkallë, një poshtë, dhe trupi pak në formë S-je mjaftoi që të plotësonte magjinë. Xhinset që kishte të veshura janë pjesë e linjës së saj Good American, siç tregoi dhe vetë Khloe në mbishkrimin e fotos. Një mënyrë krejt e re për t’i shitur ato, me byt*ë.