Adel

Këngëtarja Adelina Tahiri e shfrytëzon shumë mirë rrjetin social Facebook.

Ajo më herët ka bërë publike një fotografi ku përshëndet të gjithë ata që e përcjellin në Facebook.

Në mbishkrim të kësaj fotografie këngëtarja Tahiri ka thënë “Hellou my friends

I love you all A.T.”, “Tung shokët e mi, ju dua të gjithëve A.T”, transmeton Indeksonline.
Adelina është duke punuar në projetet e saj të reja dhe pritet që së shpejti të kemi një këngë nga ajo për tregun muzikorë.