Në tregun valutor vendas euro sot qëndron të njëjtat vlera. Blihet me 125 lekë dhe shitet me 125.80 lekë.

Dollari amerikan gjendet I zhvlerësuar, blihet sot me 108 lekë dhe shitet me 109 lekë. Pritet luhatshmëri gjatë ditës së sotme, dhe mund të forcohet sërish monedha amerikane.

Paundi britanik blihet me 142.70 lekë dhe shitet me 143.50 lekë. Gjatë tre ditëve të fundit paundi britanik po tregtohet mesatarisht mbi nivelin e 142 lekë. Këto janë shenja pozitive, mund të ketë tendenca akoma në rritje, drejt nivelit të 144 lekë.

Monedhat e tjera këmbehen si më poshtë: