1
“Kaubojsi” nuk ishte i pranishëm sot në Kuvend, sepse siç thotë ai të marrësh pjesë në seancat plenare është humbje kohë.

Edurt Ndocaj ka qenë në maternitetin e qytetit të Lezhës, për të cilin thotë se ka kushte horror.

Ai ka konstatuar një sërë problematikash në këtë materniteti, si mungesa e sistemit të ngorhjes, mungesa e ujit, hapësira të vogla në dhomat e nënave, si dhe mungesë të ilaçeve apo të uniformave të mjekësve.

Shihni më poshtë disa prej fotove të publikuara nga deputeti i PS-së.234567