Elvana Gjata prej disa ditësh ka falenduar fansat e saj të cilët kanë bërë foto me shprehjen e këngës së saj “1, 2, 3 Puthe!”.

Fotot të cilat kanë qënë të shumta por edhe video të ndryshme, Elvana i ka postuar këto materiale në rrjetet sociale “Instagram” dhe “Facebook” e saj duke gëzuar pa masë fansat e shumtë.

Por Elvana natën e mbrëmshme ka bërë edhe ajo puthjen e saj të famshme me grupin e njohur kosovar Kaos.