Klatr
Këngëtarja Kaltrina Selimi ka qëndruar për një kohë larg muzikës dhe arsyeja ka qenë shtatëzania e saj.

Mbrëmë nëpërmjet rrjetit social Instagram këngëtarja na ka bërë të ditur se ajo më në fund së bashku me bashkshortin e saj Dritonin janë bërë prindër.

Fëmija i posaardhur në jetë është i gjinisë mashkull dhe është pagëzuar me ermin Tristan.

“selimikaltrina God reward as with the most beautiful thing in the world and entire universe,and that is our son”, “Zoti na e ka bërë shpërblimin më të mirë e të bukur në botë dhe në të gjithë universin, e ky është djali ynë” – kishte shkruar këngëtarja.

Ne i urojmë jetë të gjatë dhe të shëndetshme Tristanit.