Ndwrkohw qw në Jug të Shqipërisë reshjet kanë pushuar dhe situata është qetësuar disi, dwbora ka filluar tw pushtojw veriun e vendit. Në Kukës dhe disa zona tw tjera dëbora ka shkuar në 30 cm duke paralajmëruar vështirësi në qarkullim, ndërsa Thethi është i bllokuar dhe prej disa ditësh pa energji elektrike.

Bllokimi i Qafës së Thorës ka sjellë probleme për banorët e zonave të thella. Përveç zonës së Dukagjinit dhe në Kelmend dëbora ka arritur deri në 50 cm, por qarkullimi vijon. Emergjencat Civile vijojnë që të ndjekin situatën që po zhvillohet duke marrë masat përkatëse.