JL

Jennifer Lopez ka një pasion për jetën në çift  edhe pas 3 martesave të dështuara. Tashmë që është “single”  pas ndarjes nga i dashuri Casper Smart  thotë se është e gatshme të martohet sërish.

“Dëshiroj të martohem . Më pëlqen jeta kur jam e martuar. Nuk jam një femër që dua të jem “single” për të pasur sa më shumë meshkuj në jetën time”, ka thënë  JLo gjatë një interviste.

Martesa e parë e JLo me kamerierin kubanez, Ojani Noa një dashuri me shikim të parë që u finalizua në vitin 1997. Por martesa zgjati pak dhe pas një viti këngëtarja kërkoi divorcin.  Në vitin 2001 ajo vendosi të martohej sërish me balerinin Cris Judd pas dy vitesh, por edhe marrëdhënies së tyre i erdhi fundi.  Më pas u martua me Marc Anthony me të cilët  ka edhe binjakët e saj ( Max dhe Emme). Martesa me Anthony mbaroi në vitin 2011 pas 7 vitesh.