mesila-11
Keni degjuar te flitet per disa te rinj qe ishin veshur me te zeza, por ne do t’iu zbulojme se cila eshte kengetarja qe krijoi gjithe kete panik ne rrjetet sociale…

Viola
12246875_10203864531292160_5712518165313704042_n-300x300
Wshtw Ronela Hajati e cila sapo postoi nje foto ne profilin e saj ne Facebook. “Ne u veshçin ata tipat si aladini dhe ali baba…nuk di…relax people! Is just a video! Make love not war”, shkruan Ronela ne statusin e saj ne FB.