Nuk i kam harruar dhe nuk do ta harroj deri sa te vdes sjelljen kafsherore te policise serbe mbi civilat e pafajshem shqiptare ne Kosove. Por sjellja e policise se vendit tim ma solli te gjalle sjelljen e Policise serbe kur terhiqte zvarre mbrojtesit e Teatrit Kombetar. Edhe sikur e drejte te ishte prishja e Teatrit dhe jo per perfitime personale nuk justifikohet kjo sjellja barbare. A do vije ndonjehere demokracia, shteti ligjor ne kete vend?!