wej

Është pa dyshim një shoe girl. Ajo di të këndoj, të kërcejë, të prezantojë por që të ishte edhe piktore këtë nuk e kemi ditur. Hueyda El Sayed së fundmi ka hapur një ekspozitë në Bruksel me pikturat e saj.

Ajo ka postuar një foto në rrjetet sociale teksa shihen të gjithë pikturat e ekspozuara, dhe duhet thënë se ato janë vërtetë të mrekullueshme.