gretakoci-650x358

Siç mund të duket fare qartë ndërhyrjet që janë bërë në këtë foto me photoshop janë të dukshme, ku ngjyra e fytyrës nuk përkon kurrsesi me atë të pjesëve të tjera të trupit.

Këtë detaj ia kanë vënë në dukje edhe komentuesit, por mesa duket se Gretës kjo foto i pëlqen dhe nuk e ka fshirë nga faqja e saj. Gjithsesi komentet për këtë foto janë më shumë pozitive.