largea_largea_arrestimi_-_policia_e_kosoves-138423993114299708151436284765_0
5 persona ka arrestuar policia e Vlorës, pasi kanë kundërshtuar dhe më pas dhunuar me grushte dy efektivë policie.

Ngjarja ka ndodhur në Dhërmi gjatë një kontrolli të ushtruar nga policia për persona me preçedentë penalë. Policët e dhunuar janë M.L dhe B.M, ndërsa të arrestuarit janë

1.Luftar Hysa, 20 vjeç, banues në Kamzë – Tiranë.

2.Marjan Gjergji, 30 vjeç, banues në Lezhë.

3.Edmond Gjergji, 28 vjeç, banues në Lezhë.

4.Edison Dodaj, 20 vjeç, banues në Lezhë.

5.Aurel Dodaj, 29 vjeç, banues në Lezhë.