Arif
Arif Ziberi, lideri dhe vokalisti i njohur i grupit Elita 5 krahas angazhimeve muzikore që ka, vikendeve preferon që t’i kalojë me shoqërinë e tij në mal duke bërë zgarë.

Fotot të cilat i kemi siguruar e sjellin liderin e rock grupit të famshëm në një version tjetër sic nuk e kanë parë fansat, për zgarën kujdeset vet ai madje edhe për miqtë e tij.

Arif Ziberi, si një nga personazhet më të famshëm të muzikës shqipe njihet për jetën e thjeshtë që e bën në qytetin e tij të lindjes. Ai shpesh është parë të vozitet me bicikletë nëpër qytet, duke pritur rradhë nëpër institucione si cdo qytetarë i thjeshtë e duke mos e mbajtur veten Vip.