Geti

Rep artisti Geti njëherë edhe themeluesi i rap labelit BabaStars, sot ka bërë publik një status në rrjetin e tij social Facebook.

Në ditën e kurban Bajramit Geti gjendet në Zvicër, sigurisht atje për të performuar, mirëpo në mbishkrimin e kësaj fotografie Geti duket që ka harruar gjuhën shqipe, kështu duke iu uruar besimtarëve të fesë myslimane këtë ditë të madhe në gjuhën angleze, transmeton Indeksonline.

“May this day bring peace and smoothness in your life, may it provide you the best time of your life. Happy Eid day .. #eidmubarak #zürich #babastars”, “Që kjo ditë të sjellë paqe dhe begati në jetën tënde, si dhe ta dhurojë kohën më të mirë të jetës tënde. Urime dita e Bajramit… #eidmubarak #zvicërr #babastars”.