ardian-fullani-shpallet-i-pafajsh-euml-m_hd
Ish-guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani paditi Kuvendin dhe Bankën e Shqipërisë, për shkarkimin e padrejtë nga detyra. Padia u bë në Gjykatën Administrative. Fullani padit vendimin për shkarkimin nga posti i Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, pasi u shpall i pafajshëm nga Gjykata.

Ardian Fullani u akuzua për shpërdorim detyre, lidhur me vjedhjen e 713 milionë lekëve në Bankën e Shqipërisë.