isaaa
Kjo është një fotografi e rrallë dhe mbase e fundit e heroit të kombit, Isa Boletini, e bërë në shkurt të vitit 1916. Ai është fotografuar së bashku me publicistin austriak, i cili kishte qenë edhe mik i shqiptareve, Leo Freundlich pak dite para se te vritej.