1
Duke filluar nga muaji i ardhshëm Policia Rrugore në vend do të ketë uniforma të reja.

Vec për stinën e dimrit dhe vec për stinën e verës. Xhup dhe pantallona për dimrin, si dhe bluzë pambuku e pantallona doku për verën.

Për momentin nuk dihet ende se sa ka kushtuar tenderi për këto uniforma. Shihni fotot.23