Socialistët kanë mbledhur sot Asamblenë Kombëtare, pas 100 ditëve të qeverisjes ‘Rama 2’, ku do të raportojnë të gjithë ministrat si dhe do të merren disa vendime për sekretariatet e partisë. Më poshtë disa foto pak para fillimit të mbledhjes.