2341
Edi Rama u kthye më në fund nga Majami… dhe frymën e mbajti në Shijak e Sukth ku është bërë nami…
E shndërruar tashmë në modë, kësaj vizite nuk kishte si ti mungonte edhe një galeri fotosh, sigurisht artistike, që vetë Rama si gjithmonë nuk e la as pa e publikuar në rrjetet sociale.
Përkundër situatës ku hektarë të tërë tokash e shtëpi banimi ishin të zhytura nën ujë, të paktën ajo që na servir kryeministri me fotot e tij artistike, duket se banorët e Shijakut e Sukthit nuk e fshin kënaqësinë…, e të përmbyturit…
… Sepse me këtë rast atyre ju dha një mundësi (të paktë vetëm “personazheve” të fotografive), ti shtrëngonin dorën kryeministrit…, pse jo edhe të qeshnin “me shkatë plot kripë” të tijat…