Blushi-Ben1_2

Pak kohë më parë, Ben Blushi, premtoi 1000 euro për çdo fëmijë që lind. Një foto që qarkullon në rrjetet sociale për këtë premtim, i ka bërë përshtypje madje edhe vetë Blushit, dhe e ka shpërndarë në rrjetin e tij në Facebook.