Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar në Facebook, ku sipas tij bëhet fjalë për një takim për të tretën ditë me radhë mes ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe presidentit të Partizanit, Gaz Demi. Berisha thotë se ai po planifikon hakmarrjen ndaj “viktimës së radhës”.

“Saimir Trafiku dhe Gaz Hoxha takohen dhe po diskutojne per te treten dite me radhe hakmarrjen, viktimen e tyre te radhes! sb”, shkruan Berisha.