Flori

Flori Mumajesi prej kohësh po ndjek një regjim të të ushqyerit. Këngëtari ka folur edhe publikisht për një dietë që po e ndjek.

Megjithatë, ka raste kur as Flori nuk mund ti rezistoj gjërave të shijshme, sidomos ëmbëlsirave.

Në këtë foto që po e shikoni, Flori duket totalisht i provokuar dhe tunduar nga kjo tortë e mrekullueshme.
I bëftë mirë!