Kryeministri Edi Rama nuk ka bërë ende një koment për zgjedhjen e Ilir Metës si President të Republikës. Kreu i qeverisë i ka kushtuar rubrikën e tij “Amarcord” përvjetorit të federatës panshqiptare “Vatra” për të dhënë një mesash politik për situatën në vend.

“AMARCORD

105 vjetori i themelimit të federatës panshqiptare “Vatra”, datë e shënuar në kujtesën kombëtare, duhet medituar si një shembull përbashkimi rreth të drejtave kushtetuese dhe sovrane për vetëvendosje të popullit shqiptar, e vetmja rrugë për të bërë shtet” – shkruan Rama.

edi-rama_11