20170106_101722

20170106_101816

Dhjetor 1990

20170106_103539

 

Duke shkuar ne demostraten e 13 dhjetor 1990

 

Shoket e fakultetit Histori Gjeografi 199220170106_110559

 

20170106_103726

20170106_123646

Protesta e RD-se dhe PD-se mbi Akti Kriminal te Plocise se Shkodres Mbi Studentin Flamur Bucpapaj i cili  u arrastua dhe u denua nga prokuroria e asaj kohe

 

Intervista e pare e z.Flamur Bucpapaj dhene gazetarit te RD-se Dukagjin Hata , per te cilen u padit nga PS-ja dhe dhe ZP-ja ne prokurorine e Tiranes20170106_100804