Fjola

Ka hedhur mjaft akuza të rënda në emisionin Top Show Magazine nga Alban Dudushi në Top Channel. Gjithçka filloi me një bisedë rreth tregut të tanishëm muzikor dhe fatkeqësisht u rikthyem prap tek “zogjtë”.

Sipas Fjolla Morinës këngëtarja Altuna sejdiu është njëra ndër këngëtarët që nuk ka bërë asgjë.
““Ne të gjithë kemi konkurrencë. Për atë arsye edhe unë e kam bërë një këngë paloje Zogun, dhe kam dashur t’i tregoj asaj se ku e ka vendin”, ka thënë Morina.”

Por këngëtarja nuk i ka kursyer fjalët e mira dhe lavdatat për këngëtarët e tjerë si: Dafina Zeqiri, Babstars, Geti etj.