Elva

Këngëtarja Elvana Gjata vazhdon të ketë koncerte edhe pas sezoni të verës, ajo është ndër më të kërkuarat e diskotekave shqiptare dhe mbrëmjeve live.

Së fundmi ajo ka qenë në një koncert jasht vendit dhe duket të ketë kaluar mjaft mirë, kjo pasi ajo ka postuar një foto në Instagram ku tregon se publku është ndjerë tejet i kënaqur nga performanca e saj.

Ajo çfarë na tërheq vëmendjen janë balerinat në foto të cilat e kanë shoqëruar Elvanën gjatë interpretimit të këngës së saj “Puthe”.
““Balerinat ne zjarr e siper:)” – kishte shkruar ajo.