Deshironi ti vendosni makines tuaj nje impjant gazi, por nuk keni mundesi ta paguani?

Eltoni Redi Autogas mendon per ju. Ofrohen impjante gazi me mundesi pagese me 0% interes dhe 5 vite garanci.

Elton Redi Autogas eshte servis i specializuar në montimin e impjanteve të gazit me mbi 15 vite ne treg dhe çertifikuar në 5 shtete të ndryshme.

Elton Redi Autogas eshte distributor per markat me te njohura te impjanteve.

Punime:

Punimet tona

Punimet tona janë të një cilësie të lartë, nga staf profesionist dhe me eksperiencë. Bombulat janë të garantuara nga zjarri, përplasjet dhe goditjet nga aksidentet.

Pse ta kthej makinën me gaz?

Përgjysmon menjëherë koston e karburantit. Kursim i garantuar që në rimbushjen e parë.

O

FROJME IMPJANTE GAZI ME SHUMICE DHE PAKICE!

FROJME IMPJANTE GAZI ME SHUMICE DHE PAKICE!

Tel: +355695840365 / +355682996183