elh

Menjëherë kanë shpërthyer komentet se do të jetë goxha e vështirë të dalësh në finale pas pjesëmarrjes në gjysmëfinalen e parë. Që tani, sfida edhe për Elhaida Danin duket e vështirë.

Sot në Vjenë është hedhur shorti mbi këngët dhe garën e tyre, ndërsa Shqipëria është vendosur në gjysmëfinalen e parë, bashkë me shtetet si Hungaria, Serbia, Gjeorgjia, Armenia e Belgjika.

Menjëherë kanë shpërthyer komentet se do të jetë goxha e vështirë të dalësh në finale pas pjesëmarrjes në gjysmëfinalen e parë. Që tani, sfida edhe për Elhaida Danin duket e vështirë.

Sot në Vjenë është hedhur shorti mbi këngët dhe garën e tyre, ndërsa Shqipëria është vendosur në gjysmëfinalen e parë, bashkë me shtetet si Hungaria, Serbia, Gjeorgjia, Armenia e Belgjika.
Gjithsej 16 këngë do të këndojnë natën e parë të festivalit Eurovizion 2015-të, ndërsa vetëm dhjetë nga to do të kenë mundësinë e kualifikimit për në finale. Natën e dytë janë 17 këngë, me procedurë po ashtu të njëjtë.

Elhaida Dani do të këndojë me datë 19 maj, ndërsa pritet të shihet nëse kënga “Diell” do t`ia sigurojë asaj biletën për edhe një performancë tjetër, atë të finales së madhe me 23 maj