img_0404

Policia gjermane ka arrestuar dy vëllezër nga Kosova për terrorizëm. Të rinjtë e moshave 28 dhe 31 vjeç dyshohet se po planifikonin një sulm terrorist ngaj një qendre tregtare në Oberhausen. Mediat shkruajnë se ata u arrestuan pas sinjalizeve të dhëna nga shërbimet aekrete. Nuk dihet ende nëse ata vepronin për llogari të ISIS.