dafina-650x358

Dy palë atlete sportive, të preferuarat e Duffyet, e kanë lumturuar këngëtaren për këtë Shën Valentin.

Ndërsa tani është momenti që 27 vjeçarja të na zbulojë dhuratën që ka menduar partnerin, apo duhet të presim 14 shkurtin për ta mësuar këtë?  Ndërkohë Dafina duket se e ka larguar njëherë e përgjithmonë Ledrin nga jeta e saj duke e hequr edhe nga lista e miqve në Instagram dhe duket se po përjeton një histori të bukur dashurie.