Petrit-Vasili-1

Petrit Vasili deklaroi se “delinkuentët e Rilindjes” do të marrin ndëshkimin e merituar në zgjedhjet parlamentare të 25 qershorit.

Ky reagim i kreut të LSI-së erdhi pas dy sulmeve ndaj eksponentëve të kësaj partie ditën e sotme, ku është dhunuar një eksponent i LSI në Fushë-Krujë me levë në kokë, si dhe kryetarja e LSI dhe ajo e LRI në Pukë, nga persona ende të paidentifikuar, por që sipas eksponentëve të LSI, autorët janë persona të PS-­së.