jo

Jorida Tabaku ka publikuar sot një mesazh ku thuhet se nxënësit e shkollave të mesme ishin të detyruar të shkonin në mitingun e sotëm të PS-së me të rinjtë dhe kush shkon ka pushim nesër.

Nëpërmjet Facebook, Tabaku shkruan se Sipas saj, denoncimi në fjalë, ka ardhur nga një gjimnazist i Tiranës.

Postimi i deputetes së PD, Jorida Tabaku në Facebook: