deni

Edhe pse u arrit një marrëveshje mes kryeministrit Rama dhe kryedemokratit Basha, që nxori vendin nga kriza politike dhe prodhoi datën e zgjedhjeve parlamentare me praninë e opozitës, kjo nuk e pengon ish-kryeministrin të vijojë me denoncimet dhe akuzat në adresë të Ramës.

Duke iu referuar qytetarit dixhital, ai sot akuzon kryeministrin se nuk ndahet dot nga droga, pasi i kujton se kandidat në Delvinë ka caktuar nënën e një të dënuari për drogë dhe plagosje.