tuna

Duket aq perfekte në videoklipe e fotografi profesionale, sa të krijohet bindja që Tuna është femër pa defekte. Por, në të vërtet këngëtarja ndër vite ka luftuar disa mohime të nënës natyrë.

Ajo, ka bërë disa ndërhyrje estetike në fytyrë dhe ndër tjerash ka hequr shumë kilogram të tepërt, një proces që i ka marrë dhe vazhdon ti marrë shumë kohë.

E, ndonëse lëkura e saj duket aq e lëmuar në videoklipe, Tuna ka problem me lëkuren, që zakonisht e ka të acaruar dhe me puçërrza.

Në këtë foto, ndonëse ka disa shtresa grimi, duken defektet e lëkurës së saj. Kjo, pasi në këtë foto nuk është përdorur “photoshop”.