screenshot-22_1493845402-8503099

Kreu i LZHK-së Dashamir Shehi propozon që zgjedhjet në Kavajë të përfshihen në negociatat e këtyre ditëve për të evituar këtë precedent ku do të ketë zgjedhje me një palë dhe opozita ka paralajmëruar një protestë atë ditë. Shehi tha në Ora News se i ka propozuar Bashës që protestën në Kavajë t’ia lerë në dorë vetëm popullit të Kavajës, duke mos thirrur qytetarë nga e gjithë Shqipëria. Ai uroi që kjo protestë të jetë paqësore, por nuk përjashtoi edhe mundësinë e ndonjë rreziku.