40500

Është një nga këngëtaret më të pëlqyera. Dafina Zeqiri nuk është e dashur vetëm për publikun. Ajo është model inspirimi edhe për shumë kolege të saj dhe fytyrave të tjera publike.

Sidomos, me paraqitjen spektakulare në këngën e fundit ‘Shumë qef’ Dafina ka arritur që të jetë frymëzim për prezantuesën Albana Osmani.

E së fundmi Daffye është quajtur ‘sensualitet i gjallë’ nga këngëtarja Jonida Maliqi, e cila gjithashtu edhe e ka uruar për super klipin e këngës ‘Shumë qef’.