daf

Këngëtarja Dafina Zeqiri është larguar për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës përkatësisht në New York.

Njëkohësisht edhe Lyrical Son është larguar me datën 17 të këtij muaji në Amerikë, ku ka vendosur ta vazhdoj jetën për një periudhë përkrahë gruas së tij Gresës me të cilën kurorëzoj dashurin në gusht të këtij viti, trasnmeton Indeksonline.

Befasisht në Instagramin e Dafina Zeqirit si dhe të gruas së Lyrical Son janë publikuar fotografi që tregojnë së Dafina është takuar me ta në New York.
Fotografia e publikuar nga Dafina Zeqiri në Instagram si mbishkrim mban, “Guess whose Bizz’ackk #[email protected]”.

Ndërsa në anën tjetër fotografia e bërë publike nga ana e Gresës si mbishkrim thotë, “Elloo hellou #NewYawk Chibes @dafina.zeqiri”.