Bujar-Nishani_5

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani ka reaguar në studion e “Opinion” pas debatit për krizën politike dhe zgjedhjen e kreut të ri të shtetit.

Duke iu përgjigjur interesit të publikut, Presidenca tha se kreu i Shtetit nuk qëndron në detyrë pas 24 korrikut nëse nuk është zgjedhur Presidenti i ri.

Në këtë rast, kompetencat i kalojnë kreut të Kuvendit, që aktualisht është Ilir Meta.