Capit

Trim Ademi apo i njohur ndryshe edhe si Capital T ka postuar një foto në rrjetin e tij social në facebook teksa i ka bashkangjitur edhe një mbishkrim shumë interesant.

“Shembuj t’kqi sa t’dush, po si Kapo nuk ka!!!” – ka qenë mbishkrimi i këng?tarit në foto. Se çfarë ka dashur të na thotë me këtë fjali e di vetë ai më mirë.

Por prap se prapë Trimi mbetet një ndër artistët vërtetë shembull të estardës tonë. Madje në jetën e përditshme ai është shumë njeri i thjeshtë dhe i komunikuseshëm.